Laster Arrangementer

KONSERT MED DNA?AND?

Utforskinga er som regel ikke basert på rasjonalitet eller teknikk, og i hvert fall ikke notasjon. I stedet er det fokus på timing, energi og tilstedeværelse.

DNA AND

Tidspunkt

14. oktober 2023 20:30

Sted

Konsertsalen – Inderøy Kulturhus

Pris

120-250

DNA? AND? er et friimprov-kollektiv der ungdommer med Downs syndrom eller psykiske utviklingshemminger spiller med profesjonelle musikere. Utforskinga er som regel ikke basert på rasjonalitet eller teknikk, og i hvert fall ikke notasjon. I stedet er det fokus på timing, energi og tilstedeværelse. 

 

Foto: Jannik Abel


 
DNA? AND? er Oslo-basert, har eksistert siden 2013, og har spilt på bl.a. All Ears– og Blow Out-festivalene, men også på Sonic Protest i Paris og Le Guess Who i Utrecht, og samarbeidet med legendariske musikere som NU Unruh (Einstürtzende Neubauten), Hans Magnus Ryan (Motorpsycho) og Hamid Drake (Herbie Hancock). Bandet ble anerkjent i samtidskunstsammenheng gjennom å bli antatt til Høstutstillingen 2019. 
 Kollektivet besøker stadig beslekta felt for å utvide uttrykket sitt. Derfor har det i tillegg til spillinga bevega seg inn i tekst med Sara Li Stensrud, i tegning med Thisbe Stadler og sist i dans med Marie Bergby Handeland.

Etter konserten med DNA? AND? fortsetter kvelden med KOREDA fest. DJ Ida lover å diske opp med fengende musikk, så du har muligheten for å utfolde deg på dansegulvet. Festivalbaren vil også være åpen.

Musikere: Vilja Ellefsen-Larsen, Vilde Erikstad, Sambou Samateh, Ola Skarsæterhagen, Johannes Tjøtta, Jostein Hylin, Stina Moltu, Bjarne Larsen, Harald Fetveit