SOFT SPACE

Modell av SOFT SPACE

Modell av SOFT SPACE. Foto: Camerat

SOFT SPACE er en romlig installasjon for KOREDAs 10-årsjubileum, av arkitekt og kunstner Mio Oribe Stuberg Ueno. SOFT SPACE er installert i foajeen på AKSET. SOFT SPACE er både et samlingssted for publikum og et rom for ulike kunstneriske formål under festivalhelga.

Hud, hinne, bevegelse, organisme og puls har vært viktige ord for arbeidet med SOFT SPACE. Inspirert av tekstile materialer – spesielt sceneteppe, telt og åkerduk (også kjent som agryl/fiberduk) har Mio valgt å jobbe med agryl. Dette materialet ser vi mye av i festivalens nærområde på Inderøy, og er et materiale mange i jordbruket anvender og folk kjenner igjen. Åkerduk blir brukt som duk over vek- ster, gir drivhuseffekt og hindrer inntrengere. Det kommer i store bredder og lengder, er ekstremt lett, gjennomskinnelig, mykt, presist og kan dekke store områder. Velkommen inn!

Moi Oribe Stuberg Ueno

Mio Oribe Stuberg Ueno

Mio Oribe Stuberg Ueno:
Med bakgrunn innen billedkunst, kunsthistorie og dans har Mio erfaring og kompetanse fra flere disipliner, og i 2018 mottok hun sin Master i arkitektur fra Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo. Det faller henne naturlig å kombinere sine interessefelt og jobbe tverrfaglig. Mio arbeider fysisk og forskende med omgivelser; intuitivt med materialer og tegning som hun observerer og tolker over i visuelle uttrykk og skulpturelle og romlige former. Noen arbeider er kunstneriske soloprosjekter, mens andre verk utforsker det tverrestetiske aspektet i samarbeid med profesjonelle kunstnere fra ulike kunstfelt.

 

Adresse

Vennavegen 59
7670 Inderøy