Laster Arrangementer

Møteplass RKD 2021

Sammen for dansekunsten

logo tekst

Tidspunkt

9. oktober - kl 11:00

Sted

Inderøy Kulturhus

Pris

Gratis

Lukket seminar for ledere og ansatte i de regionale kompetansesenter for dans under KOREDA 2021

I anledning KOREDAs 10 års-jubileum inviterer Dans i Trøndelag alle RKD til et dagsseminar på vakre Inderøy i Trøndelag.

Ideen til seminaret er kommet som et resultat av positive samtaler Dans i Trøndelag har hatt med ulike senter og organisasjoner løpet av året 2021. Seminaret planlegges som en møteplass for utveksling, og skal blant annet gi oss som senter for dans muligheter til å reflektere over og utvikle fremtidige samarbeid. Dans i Trøndelag ønsker å legge til rette for en sosial og festlig dag. Stikkord er kjærleik, nytenking, liv og røre.

Seminariet vil ha en avklart, men uformell organisering og gir rom for samtaler både i plenum og mellom ulike senter ut fra de behovene og ønskene som meldes inn.

Vertskap og ledelse under seminaret: Line Kanaris

 

Temaer som er meldt inn til nå:

Residens

Co-produksjon

Ungdomskompani

Dans og Helse

Barn og unge

Festival/Programmering

Felles ideer for nye tiltak søknad KUD 2022 i større eller mindre samarbeidskonstellasjoner

Andre ønsker meldes seinest 15.09.21

 

Kristine Karåla Øren og Eva Grainer/ Ine Vie fra NoDa vil være til stede for å fange opp tanker og ideer i forhold til sentrenes videre utvikling.

Det er også mulig å delta på det kunstneriske programmet for KOREDA i løpet av dagen/helga. Deler av programmet er annonsert på vår hjemmeside, følg med på hjemmesiden vår for stadig oppdateringer.

Lørdag avsluttes med dansefest med vårt kortreiste favorittband Thousand Island som spiller dansbare hits fra 70-tallet og frem til i dag!

 

Vi gleder oss til spennende utveksling og håper at dere også vil feire med oss også ut over seminardagen! 

 

Påmelding og hotellreservasjon: Anna C Nordanstedt

E-post [email protected]

Frist: 01.09.21