Laster Arrangementer

Animalium

En flokk med rare dyr som dukker opp på uventede steder. Denne gangen på Nils Aas Kunstverksted!

I_8

Tidspunkt

7. oktober 2022 00:00

Sted

Nils Aas Kunstverksted

Målgruppe

Lukket forestilling for barnehager

Pris

Gratis

Artist

Teater Fot

I samarbeid med DKS Inderøy får vi Teater Fot og forestillingen ANIMALIUM på besøk til Nils Aas Kunstverksted. ANIMALIUM vil bli vist for barnehagebarn i Inderøy kommune.

ANIMALIUM er en flokk med rare dyr som dukker opp på uventede steder med en nysgjerrig og våken oppmerksomhet på alt som befinner seg på stedet. Flokken har sitt eget språk, og kommuniserer med lyd/musikk og bevegelse/dans. I møte med barna kan det oppstå lekent samspill, men ANIMALIUM vil like gjerne rette oppmerksomheten mot materialer, romlige kvaliteter og rare detaljer i omgivelsene. Det kjente og vante blir satt i spill med et nytt blikk, og med overraskende improviserte iscenesettelser.

 

I prosjektet ANIMALIUM arbeider vi videre med utgangspunkt i de rare dyrene fra Verken Fugl eller Fisk. Dette kunstneriske forskningsprosjektet undersøkte betydningen av affekt i scenekunst for de minste. I ANIMALIUM arbeider vi videre med posthumanistiske, materielle og musikalske affekter, og vi utvikler flere ulike format: Verksted, stunt, performance, kunstformidling, barnehagebesøk og biblioteksbesøk.

Kunstnerisk leder: Lise Hovik
Utøvere: Janne Brit Rustad, Tor Haugerud, Anne Marit Sæther