Laster Arrangementer

Nagelhus Schia Productions AMP

Triple bill

Danser og skygger

Tidspunkt

10. oktober 2020

En kveld, tre koreografer og sju dansere fra Nagelhus Schia Productions AMP – et nasjonalt talentprogram for samtidsdans.

Triple Bill byr på tre nye, spennende og nyskapende stykker av Melanie Lane (AU), Hege Haagenrud (NO) og Guro Nagelhus Schia & Vebjørn Sundby (NO). Her kan du forvente samtidsdans på høyt kunstnerisk og teknisk nivå!

En helaftens forestilling med Nagelhus Schia Productions AMP – et nasjonalt talentprogram for samtidsdans.

White Noise 

Koreografi: Hege Haagenrud
White noise: en monoton og konstant lyd som stenger andre lyder ute. I overført betydning er white noise alt vi ikke får med oss; som en film man spiller uten egentlig å se på. Koreografien tar utgangspunkt i påstanden «alle har ADHD», der publikum ser forestillingen gjennom en simulert tilstand av diagnosen.

Se TRAILER for White Noise 

960 sekunder 

Koreografi: Guro Nagelhus Schia & Vebjørn Sundby
Åtte duetter som tar for seg konseptet tid. Å snakke om tiden i verden som en tid som går ekstremt fort, skaper en følelse i oss alle av at vi ikke klarer å henge med. Og det forplanter seg underbevisst som en kollektiv skyldfølelse, en ide om at vi ligger på etterskudd.

Crush

Koreografi: Melanie Lane
Myter om foreningen mellom romantikk og lidelse plukkes fra hverandre og presenteres i lys av vår moderne tid der ingenting står stille. Et moderne eventyr som finner sted der kroppen forblir kjernen i intimiteten og ekstasen, men også er som en bevæpnet, kjærlighetssyk armé.

Se TRAILER for Crush 

 

Dansere:
Judith Arupa
Stian Bergdølmo
David Forsberg
Anna Einemo Frøysland
Vilja Kwasny
Benjamin Larsen
Hanne Elisabeth Svenning

Kostyme: Eline Dragesund

Lysdesign: Martin Flach

Lydteknikker: Kamran Dolati

Prosjekt/prøveleder: Kristin Hjort Inao

Produsent: Tara Ishizuka Hassel

Produsert av: Nagelhus Schia Productions and Bærum Kulturhus