Laster Arrangementer

Teater Fot

En visuell musikkteateropplevelse for de aller minste. (Kl.10.00: 0-2 år og Kl.12.00: 3-5 år)

HIMMEL OG HAV

Tidspunkt

9. oktober - kl 10:00
9. oktober - kl 12:00

Sted

Inderøy Kulturhus

Målgruppe

0-2 år og 3-5 år

Pris

120-150

Himmel og hav! Hva i all verden er dette? Er det hode eller hale? Er det fugl eller fisk? Er den pelsfuglen en løve eller kylling? Er det en sjøanemone med to hoder? En flyvende himmelfisk? 

Utøvere Himmel og hav

Himmel og Hav handler om rare dyr og forvandlinger, og er skapt som en musikalsk og sanselig reise gjennom lag på lag av materielle verdener.

Himmel og Hav spilles i to versjoner:

For babyer og småbarn (0-2 år): Fortellingen er basert på musikk og sang, er uten ord og en mer lyttende, kroppslig og lydlig kommunikasjon mellom utøverne og barna.

For litt større barn (3-5 år): Forestillingen bruker både tullespråk, fortelling og dialog med barna underveis. Tekst av Marte Huke.

Himmel og Hav handler om rare dyr og forvandlinger, og er skapt som en musikalsk reise gjennom lag på lag av materielle verdener. Vi undrer oss sammen med barna over hvordan det var før alt ble til, og vi bruker fantasien til å dikte opp dyr som ikke finnes, men som kanskje har vært, og som i alle fall kan skapes i teatret! Teater Fot har laget mange forestillinger for de minste, og tilbyr musikalske teateropplevelser med barnepublikummet tett på. Det skal være trygt for barna å bli med på teaterleken, men dette året har vi tilpasset oss smittevernet, og kan spille forestillingen uten fysisk medvirkning fra barna.

Utøvere himmel og hav

Konsept og regi: Lise Hovik
Komponister: Siri Gjære, Tor Haugerud og Rohey Taalah
Musikere: Siri Gjære, Tor Haugerud
Skuespillere: Gunhild Hjertaas og Siri Schnell Juvik
Scenografi og figurer: Lise Hovik og Anne Helga Henning
Kostyme(re)design: Berit Haltvik With
Havsilken: Solveig Lønseth
Manusbearbeiding (for 3-5 åringer): Marte Huke

 

Teater Fot bilde med ansikter Plakat Himmel og hav