Laster Arrangementer

PRODA: Restorative Yoga med Emilie Thun

Velkommen på en myk og avslappet yogatime

Programlogo

Tidspunkt

10. oktober - kl 13:00

Sted

Bølgen Yoga

Målgruppe

Alle

Pris

100

Restorative Yoga (75 min)

Denne klassen er en myk og svært avslappende yogaklasse som passer for alle, uansett erfaring. I restorative yoga bruker vi utstyr som bolstere, tepper og brikker for å støtte opp kroppen når vi hviler i de ulike stillingene. Ved å holde stillingene lengre og uten anstrengelse, får kroppen og nervesystemet mulighet til å roe ned og den parasympatiske delen av nervesystemet stimuleres.

I denne 75 minutters klassen begynner vi med noen enkle, dynamiske yogaøvelser for å få i gang sirkulasjonen og pusten, for deretter å bevege oss over i de restorative øvelsene. Timen avsluttes i savasana (avspenning liggende på ryggen) med en guidet meditasjon.

Klassen er gratis for profesjonelle dansere og har en drop-in pris på 100 kr for andre interesserte.

Emilie Thun

Bio:

Emilie Thun er sertifisert 500 RYT yogainstruktør i stilen vinyasa yoga, samt sertifisering i restorative yoga og yoga nidra. Hun underviser primært i Trondheim for Zenit Yoga, Eureka Kiropraktikk i tillegg til egne kurs, workshops og bedriftstimer, og har undervist yoga siden 2014. Hun er utdannet danser fra KhiO, og har ved siden av å jobbe som utøvende danser hatt stor glede og nytte av å både praktisere og undervise yoga.

Du kan lese mer om Emilie på www.emiliethun.com