Laster Arrangementer

DE NAIVE OG ROZA MOSHTAGHI

Se opp for 23 fargeglade dansere med rockeringer rundt om i Straumen sentrum - når du minst aner det!

HOOP tekst

Tidspunkt

8. oktober
9. oktober

Sted

Inderøy Kulturhus

Pris

kr Gratis,-

HOOP is a hope circle 

A performative togetherness

A prayer to the gods of performance 

and an action to remind ourselves we are distant but together. 

HOOP

Vi er stolte av å kunne presentere HOOP – en unik sammensetning av 23 dansere bestående av dansekunstnere fra det frie feltet i møte med både danselærere og danseelever på Inderøy VGS. Sammen dukker de plutselig opp og fremfører HOOP i ditt nærmiljø 8. og 9. oktober.

HOOP er et samarbeid mellom koreograf Roza Moshtaghi og kunstnergruppa De Naive, og retter seg mot mennesker og steder i offentlige rom. Sammen skaper de et performativt samvær der repeterende bevegelser oppstår, for så å løse seg opp. I HOOP brukes rockeringer både som som et visuelt virkemiddel og som en felles aktivitet mellom utøverne.

HOOP kan sees som et sosialt prosjekt. Hver gang HOOP besøker et nytt sted utformes det i samarbeid med nye utøvere. Fellesskapet i gruppa står sterkt, sammen utøver de et bevegelsesmateriale som akkumulerer og struktureres i møte med ulike omgivelser.

HOOP for KOREDA utøves med elever og lærere ved danselinja på Inderøy videregående skole.

 

Stay where you are, HOOP is coming for you!

 

Utøvere:

Roza Moshtaghi

Julie Moviken

Charlott Utzig

Marit Meløe

Kenneth Bruun Carlson

Fra Inderøy VGS:

VG 2: Jenny Aurora Murvold Elstad, Lea Mathilde Furuhaug, Linnea Hallem, Vilma Lagestad Horn, Frida Landsem, Viktoria Monasdatter Skogseth, Hedda Bøe Skutberg, Andrine Thingstad, Anna Vekseth-Hahn, Amber Zondag

VG3: Simone Selin Bordevik, Vilja Øyen Brandtsegg, Emma Marie Graneng Nesbø, Laura Lihua Nilsen, Emma Thomine Råde, Aksel Sporild, Sofie Madeleine Nilsen Vegset.

 

Foto: Morten Arnfred

 

Prosjektet er støttet av:

logo