Laster Arrangementer

DE NAIVE OG ROZA MOSHTAGHI

Se opp for 23 fargeglade dansere med rockeringer rundt om i Straumen sentrum - når du minst aner det!

HOOP tekst

Tidspunkt

8. oktober
9. oktober

Pris

kr Gratis,-

HOOP is a hope circle 

A performative togetherness

A prayer to the gods of performance 

and an action to remind ourselves we are distant but together. 

HOOP

Vi er stolte av å kunne presentere HOOP – en unik sammensetning av 23 dansere bestående av dansekunstnere fra det frie feltet i møte med både danselærere og danseelever på Inderøy VGS. Sammen dukker de plutselig opp og fremfører HOOP i ditt nærmiljø 8. og 9. oktober.

HOOP er et samarbeid mellom Roza Moshtaghi og De Naive, en koreografisk intervensjon som retter seg mot mennesker og steder i offentlige rom. En autonom bevegelse som oppstår, for å så løse seg opp. Arbeidet forholder seg til objektet rockering, både som et verktøy og felles aktivitet for å skape et performativt samvær på avstand.

Hver gang HOOP besøker et nytt sted utformes det med nye utøvere, og det skapes et sosialt prosjekt der fellesskap og gruppe står sterkt. Sammen akkumulerer og strukturerer vi et foreslått bevegelsesmateriale i møte med varierte og ulike omgivelser.

HOOP for KOREDA utøves med elever og 2 danselærere fra Inderøy videregående skole.

Stay where you are, HOOP is coming for you!

 

Utøvere:

Roza Moshtaghi

Julie Moviken

Charlott Utzig

Marit Meløe

Fra Inderøy VGS:

Kenneth Bruun Carlson

Kari Øyen

VG 2: Jenny Aurora Murvold Elstad, Lea Mathilde Furuhaug, Linnea Hallem, Vilma Lagestad Horn, Frida Landsem, Viktoria Monasdatter Skogseth, Hedda Bøe Skutberg, Andrine Thingstad, Anna Vekseth-Hahn, Amber Zondag

VG3: Simone Selin Bordevik, Vilja Øyen Brandtsegg, Emma Marie Graneng Nesbø, Laura Lihua Nilsen, Emma Thomine Råde, Aksel Sporild, Sofie Madeleine Nilsen Vegset.

 

Foto: Morten Arnfred

 

Prosjektet er støttet av:

logo