Laster Arrangementer

BINGOSHOW OG EN DASJ ALLSANG

Tidenes vorspiel: Bingo, drag og allsang!

logo tekst

Tidspunkt

9. oktober - kl 19:00

Sted

Inderøy Kulturhus

Pris

150-200

Torill Tombola tar med seg bingotrommelen til Inderøy og KOREDAs 10-årsjubileum. Det blir ‘love’, spenning og engasjement rundt de fargerike kulene. Med spontane innfall og utfall tar Torill oss gjennom fem spill; fra én rekke vannrett til 2, osv opp til fullt brett.

Det blir åttitalls hits, fremført live av Torill sjøl, det blir allsang, kanskje noen overraskelser, flotte premier; men ikke minst hyggelig og ‘camp’ samvær.

Med seg som bingoassistent for kvelden har hun ingen ringere enn Håvard Kalseth! Sammen skaper de god stemning og lader publikum opp til videre jubileumsfest med Thousand Island.

Velkommen til bingoshow og en dæsj allsang med Torill og bingoassistent Håvard Kalseth!

Jubileumsfestpakke!
Få med deg både bingoshow og dansefesten med Thousand Island til
375 (student) 500 kr (voksen)

Torill Tombola

Håvard Kalseth

Torill Tombola (Tor Ivar Hagen) så dagens lys i Stavagner 2005, da hun begynte å gjøre dragshow med Stay Ups. I 2015 vant hun Kvasi Grand Prix i Spikersuppa under Oslo Pride. «Det va stas!»

Siden da har Torill med jevne mellomrom holdt bingoshow ‘både hen og både den’, turnert med eventyrstund for barn, holdt kvisshow, vorspielshow og andre eventer i lystige lag. Mottoet hennes er; «Det e viktig å tenk positivt!»

Torill er «inant», og er stolt av røttene, sjøl om hu lever i et slags eksil sørpå. Livet har både opp- og nedturer, men sjøl om det er litt humpete innimellom, klarer en å jobbe seg gjennom det meste. Særlig hvis en kan samles og tøyse litt, og åpne nebbet og synge ut med den stemmen en har.

Tor Ivar Hagen er født i Oslo, men vokst opp i Levanger i Trøndelag. De siste årene har han pendlet mye mellom Trondheim og Oslo. Han er utdannet skuespiller, sanger og danser fra Romerike folkehøgskole og Bårdarakademiet.
Hagen debuterte i West Side Story på Riksteatret i 2004, og har siden spilt roller i flere musikaler ved de fleste teaterne i Norge. Særlig kjent er nok Hagen sin innsats som Eselet i Tyra Tønnesens Rock’n Roll Wolf/Rockeulven, først ved Trøndelag Teater 2011, deretter ved Nationaltheateret samme høst. Siden 2012 har Hagen ikke bare spilt i flere av Tyra Tønnesens forestillinger, men også bidratt som koreograf. Først i Besøk av Gammel dame, deretter i JulemiddagPåfuglen og Søndagsskolen.
Hagen har også gjort mye drag med karakteren Torill Tombola. Han har undervist og hatt regi på flere prosjekter med proffe og amatører, bl a ved Oslo by Steinerskole.
Sommeren 2020 spillte han bl a Regissøren i Det Nye Teateret sin forestilling På veg teStiklestad – Spelkongens lange reisning mellom bakar og bein.
Før jul 2020 spilte han bl a Julebordverten i Juleevangeliet ved Det Nye Teateret.
Høsten 2020 spilte han ‘Gunnar’ i forestillingen EN DAG…, regissert av Tyra Tønnesen. Og vinteren og våren 2021 hr Montague i Kjersti Haugen sin oppsetning av Romeo og Juliet, samt Matteus Levi i Jesus Christ Superstar hvor han også var understudy for hovedrollen som Jesus.

Foto: Daniel Almås Grønås

Håvard Kalsether utdannet danser og tegnspråktolk, og har siden endt utdanning kombinert artistlivet med tegnspråktolking for døve og døvblinde. Han har satt opp en rekke egenproduserte dragshow, blant annet «Trønderbrura» (2008) «Dragopera» (2012) og sist «Sirkusprinsessa» som hadde premiere under Kortreist Dansefestival 2018. Håvard var med på åpningen av Kortreist Dansefestival i 2001. Høsten 2021 skal han videreutvikle et nytt kunstnerisk prosjekt støttet av Trøndelag Fylkeskommune og Fritt Ord.

Foto: Dagfinn Hobæk