Laster Arrangementer

Opplev kunst, dans og musikk i et sammensydd program – kun en kveld!

Åpent vindu ut mot hage

Nils Aas Kunstverksted, KOREDA og Kjerringa me´ Straumen inviterer til historiens første StraumenOpen!

LØRDAG 20. JUNI 2020

Kl. 12:00

Workshop i dans for barn og unge med KOREDA i overetasjen på Nils Aas Kunstverksted (fri entré)

Kl. 13:00

Avduking av vindusutstilling i overetasjen på Nils Aas Kunstverksted, visuelt prosjekt i samarbeid med unge kunstinteresserte og Nils Aas Kunstverksted.

Kl.14.00

KOREDA inviterer til et bad med @thisisbadebloggen på gjestebrygga i Sandvågen. Tema: Hopping og stuping. Enkel servering.

Kl. 17:00 (NB. Lukket arrangement)

Vi åpner årets sommerutstilling i Nils Aas Kunstverksted, med Solveig Lønseth og Anders Sletvold Moe. Kunstverkstedet spanderer forfriskninger i glass, musikk og performance ved KOREDA på åpningen, sammen med kunstopplevelser og taler til årets sommerutstilling.

Kl. 18:00 – 20:00

Galleriet åpner for publikum, velkommen inn i sommerutstillingen! (Publikum slippes puljevis inn i utstillingen grunnet smitteverntiltak)

Kl. 17:00 – 01.00

Kjerringa me´ Straumen inviterer til dansefest!

Kjerringan gjør plass til 100 gjester på trygg avstand, med telt og servering inne -og utendørs. Blir du sulten fins det servering, blir du tørst fins det øl og vin og blir du glad fins det musikk. KOREDA har invitert DJ INGEBLING til å gi oss en midtsommerskveld du ikke vil være uten.

Billetter til festen:

Billettene bestilles KUN på: [email protected]
Nå legger vi ut 50 billetter, førstemann til mølla!!

Billettene koster kr 100, per person og du kan reservere til maks 5 personer. Billetten betales inn på vipps til avtalt tid, og du må benytte den før kl 20.15, ellers kan du miste plassen din.
Dette for å ivareta gjeldende smitteverntiltak.

Aldersgrense 18 år.