Laster Arrangementer

Kari Harneshaug

Under KOREDA 2020 hadde vi en storslagen plan om å ha mini-konsert med Kari Harneshaug som en del av et større festarrangement. Det ble dessverre ikke noe av men vi håper å få Kari som e del av jubileeumsprogrammet i 2021.

Kari jobber som frilans sanger og musiker, og ga ut nytt album i starten av året. Hun jobber også som sanglærer på Inderøy videregående skole. Sjekk ut hennes råe musikkvideo The Great Sea som har med seg danser Marie Male Kalstø.

Kari Harneshaug albumcover

Med sin nærhet og autoritet er Trondheimsbaserte Kari Harneshaug omtalt som en bunnsolid og unik artist. I januar gav hun ut sitt fjerde album Deeper / Further til strålende kritikker. Plata er ei sjelfull reise mellom inderlige, vakre ballader og ekspressive rocka låter. Audun Vinger advarte publikum i sin omtale av plata i Dagens Næringsliv: «..tekster og melodier fremføres med utpreget karakter og desperasjon. Dette er ingen piknik». I mottagelsen av plata ble det også stadfesta at Kari Harneshaug anno 2020 er både «Djupere, videre og enda bedre».

Med sin genuine og bunnsolide fremtreden er Kari Harneshaug en artist som omtales som en skjult skatt i musikk-Norge. Hun holder til i det alternative pop/rock-landskapet og har fra undergrunnen gitt oss en rekke kritikerroste utgivelser. I januar kom den fjerde plata ut, denne også til strålende kritikker, og er ei sjelfull reise mellom inderlige ballader og ekspressive rocka låter.

Foto: Kristin Slotterøy